<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Sunday, 13 November 2011Y
my shoulder

hai hai hai :)

ok ni lahh nak bercerita pasal cik nira yang gedik -_____-
semalam punya lah lapar tapi sangup ta makan sebab nya nak tunggu makan 
dengan dia 
tapi last last dapat tau dia terpaksa kuaa makan dengan boss dia .

sedih kan ?
bila sedih apa lagi , menangis aa .
tapi menangis - nangis pun still online ni 
so bila si nira dahh online memang dia ta sedar aa
siapa yang call OR message 


then lama punya lama check handphone 
ada 5 - 6 missed call & 2-3 message 
ohhh si dia rupa nyaa 
nak ajak makan ?

so nak di jadi kan cerita buat - buat aa merajuk ta nak kuaa
dahh kenyang aa ape lahh kan 
tapi sebab dia nak jugak kua makan dengan aku
dia cakap dia dahh sampai 
so dia dahh kt bawah tunggu aku .

damn -_____-

dalam perjalanan , we reach place to eat 
tapi dua dua ta tau mana mau makan .
baru lepas hujan pulak .
then last last pegi lah hutan bandar BUT sumpah penuh
ta cukup tempat duduk pun adoi 
so dia pun decide makan jea memana 
so kami pun makan area tistle hotel 
RESTORAN YASIN :D

makan pun ta lahh banyak mana sebab dua dua busy layan game dalam phone **


then after had our dinner , we go to DANGA BAY yaww .
ta lah excited sangat kan tapi sebab dengan dia 
kikikiki aa makan dia 
jalan jalan tengok orang cycling 
we're so happy
this our picture yang agak kurenggg **

ok that time dia marah sebab dia ta sempat nak senyum aku dahh snap :)


please jangan buat duck mouth , dia cakap -____-


nampak sangat muka dia yang penat layan kerenah aku :D


last but not least , suka baring atas bahu dia <3




so aftaaaa gedik snap snap pic , we're going home 
& ontheway tu boley pulak cik nira ni menangis 
ta tau lahh apa sebab 
penat dia pujuk tapi makin meraung 
hehe :D

so dalam drama air mata tu , tertibe .....



handphone bunyik
aku pun dengan menangis orang mati laki pun amik aa nak tengok siapa yang message
then 


malu sumpah malu !

rupa nyaaaaaaa
handphone dia yang bunyik 
dia pakai ringtone sama dengan aku
so macam mana nak cover malu 
aku pun cepat cepat tekap muka kt ketiak dia & nangis kekuat sambil gelak

ok done !
malu sebab lagu ni


tapi dia ta habis habis gelak bahan aku 
even aku nangis sebab malu -_____-

then last of this story time nak tengok dia balik , handphone aku jatuh 
and back cover pecah 
untung aaa kan :))

**hunn , thanks layan kerenah i tiap hari 
i know susah nak jaga i yang bit mengada ni
hehe sorry sayangg 

i'll miss you <3

02:00 Photobucket