<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Thursday, 17 November 2011Y
me , him , overnight .

16 october 2011

serious saya ta nak pun tarikh ni !
sebab nyaa ..

our story starting with . . . 


pukul 3 lebih macam biasa cik nira baru bangun tidur .
lepas bangun memang ta de makna nyaa nak mandi , kan ~
so cik nira pun lepak hall tengok TV but yang pasti handphone di charge .


ta sampai 30 minit i've got message 
memula malas gila nak baca sebab ingat HOTLINK ke apa ke
rupa nyaa cik SMITH saya , i mean him <3

" kalau dahh bangun bagitau saya "

DAMN !


lupa nak report kt dia yang saya dahh bangun tidur .
& i see ada 4 missed call from HIM .

so nak di jadi kan cerita 
dia cakap pukul 5 or 6 nanti dia jemput sebab today dia balik kerja awal

kepala hotak aku tengah pikir ISTANA GARDEN
kikiki :D
tapi hujan punya pasal , ta de makna aa IG bagai kann ~

so around seven baru dia sampai sebab nyaa dia stuck jemm -_____-


so we're going to CS cause niat dia hati nyaa nak tengok movie tapi aku ta nak 
so dia kena aa layan kepala si nira ni kan , hee jahat nokk .

so we decide going eat but before makan dia cakap nak jemput boss dia sekali
OK LAHH ~

time makan memang aku jea aa kena bahan 
ta penah dengar ke ah seong ?
salah ke aku panggil kucing ah seong ?

grrrrr !
then aftaaa eat , boss dia pun balik 
& we're going to danga bay , like ussual .
but malam tu dia lain sangat 
buat lawak
layan aku macam esok nak mati 
but diam kan jea okei :)

so aftaa lepak danga we're going to seaside 
tempat memula kami ber - dating deting :D

tapi malam tu ramai gila yang mabuk kt situ , so bau kurang menyenang kan
dia ajak balik 
so merayap punya merayap 
ta sedar dahh nak pagi 
ok lahh time to go back 
BUT 
serious saya ta suka tarikh ni !

sebab nyaa dia kena balik KL .
thats why awak layan saya baik kan 
kua dengan saya sampai pagi

awak dah nak balik KL tinggal saya 

*****HUNN , i do really miss you 
thats only i can say :'(






01:51 Photobucket