<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Thursday, 17 November 2011Y
awak !

awak 
start awak balik semalam

malam jea ta de sape nak teman saya makan 
kalau ada awak mesti kita dah makan kan ?

then dahh ta de motif saya tunggu awak balik kerja sebab awak dahh ta de kt sini 
dahh ta de orang amik saya tiap malam semata mata nak ajak teman makan
ta de orang bahan saya lagi
ta de orang bagi bahu untuk saya tidur lagi
ta de orang yang gosok kepala saya lagi
ta de orang bagi ketiak macam awak yang saya nak bau
ta de orang belek handphone saya lagi
ta de orang yang saya nak gigit lagi 
ta de orang pukul peha saya lagi
ta de orang kejut saya lagi
ta de orang yang suka geletek saya lagi
ta de orang suap kan saya makan lagi
KALAU ADA 
pun mesti ta macam awak layan saya 
even awak penat awak letih balik kerja
awak still layan kepala saya yang nak itu ini
orang lain
ta sama macam awak pun honeyy !

lepas ni siapa lagi nak dengar celoteh saya sebelum tidur ?
siapa nak buat semua tu ??

awak , saya tunggu awak bulan 12 ni ok ?
i do really miss you .
thanks be my side , my shoulder <3



02:07 Photobucket