<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Monday, 6 June 2011Y
hari ber - sama si prince !

hari hari ber - sama hero saya 
mengada kann ? hehe

pukul 9 dia suruh kejut dia sebab dia kena gerak awal
then aku dgn tidur lambat pun kunci lahh jam 
tapi kejut dia dalam 9 lebih sebab ta sedar jam din ding ding ~
lepas kejut dia aku pun sambung tidur & dia cakap bila dia dahh sampai JB
dia pulak kejut aku
ok done !
zzzzzz

zzzzzz

zzzz


ok then dia call sebab nak bgtau yang dia dahh ade kt bawah 
aku dahh bangun lama dahh
tuh pun sebab auntie buat biseng suruh make up dia 
alahai ~
dahh lahh ta mandi lagi 
so kelam kabut lahh menyiap kann diri
lama gila kut dia tunggu aku kt bawah
dengan hujan lagi
HAHA padan muka kau syg !


.
.
.
.
masuk dalam kereta macam biasa dia akan bahan aku
babi betul ! tapi ta pe sbb aku pun melawan bahan dia
then dia singgah stesyen minyak sebab nak kencing
me - mula pergi shell sbb aku bangga ckp situ ada toilet
pergi pergi jea hampa syg aku tuh
so move foward sbb ade lagi 1 stesyen minyak , petronas
.
.
.
.
.
&
terus kann perjalanan kami ke rumah kakak ku 
actually ktorg ade jemputan kahwin bf kakak kahwin
so aku dgn ber baju kurung & si dia boley pulak pakai UK STYLE
suka hati kau syg janji kau ta bogel
so sampai jea kakak aku dahh bebel sbb boy dia lambat sgt
ktorg nak saing sama pergi kenduri tuh
kakak dahh nk nngs & siap gaduh dgn boy dia dalam hp
aku cool kann dia tapi aku kena marah
( merajuk dgn kau mira )
.
.
.
.
so around 4o minutes boy dia sampai jugak
bermula lahh adegan kakak aku mengada dgn boy dia
gedik mira ! hee ~
so we all pun gerak lahh pergi kenduri 
pehh dgn hujan lagi bertambah geli bila ramai org
sampai sampai jea semua tgk we all
aku pun ta tau pasal ape
maybe ktorg org luar
-______-"
so bila dahh dapat tempat duduk start lahh adegam mkn mkn
memang kena lahh makan time hujan 
lapar siot , nasik minyak tuh
time nk amek makanan si dia boley pulak bahan aku
buduh malu aku dgn budak yg isi kann nasik tuh
" dik , isi nasik dia banyak sbb takut ta cukup "
malu lahh buduh tapi aku tahan jea
siap kau nanti ! hee ~
..
.
.
.
bluurrkk sudah kenyang ~
so decide pergi rumah sewa dgn si dia 
so gerak lahh menuju rumah sewa
&
macam biasa sesat banyak kali
dua dua buduh -_____-"
on the way lalu DANGA BAY
then dia janji nak pergi sana dgn aku lepas amik barang kt umaa sewa
ok lahh aku pun percaya
tapi bila selesai amik barang kt rumah sewa 
dia ckp ta nak pergi DANGA !
buduh punya taik , penipu !
tapi ta pe lahh sebab jalan tengah jemm nak mati
dia merungut kt aku 
" biy mengantuk lahh "
ayat tuh jea dia ulang kt aku
aku paham makna dia , dia penat
so decide hantar aku balik
tapi bila dahh sampai rumah aku dia ta bagi aku balik
dia rindu lahh tuh , wee ~
so decide lepak dgn kakak
.
.
.
.
.
.
bila dahh sampai rumah kakak dia cakap nk tidur dalam kereta 
sebab dia sgt mengantuk
mata dia pun merah time tuh
" lagi 200 lebih km biy nk drive "
aku ta tau ayat nih dahh berapa kali dia ulang
dia surposed going back to KL 
so dia nk tidur sekejap
ok aku paham , so aku dalam kereta pun bebel sesorg
dia ta tidur pun , kacau aku ade lahh 
so aku cakap better hantar aku balik sbb nenek cute princess dahh call
dia macam berat hati jea nak hantar aku balik
patut belok kanan tapi dia belok kiri
WEEE ~ WEE ~
ok done !
sedih nak lepas kann dia balik KL sesorang
dia banyak kali ajak dia balik KL
tapi ta boley sayangg , aku ade class next week 
sedih nyee bila tgk dia
dgn muka penat & mengantuk
suruh dia port memane tidur dia ta nak .
degil nak mati punya budak !
at the end lepas kann jugak dia balik
.
.
.
.
banyak lagi sweet moment nk story tapi penat 
( alasan ) weee ~
.
.
.
.
biy , bb rindu biy .
even aku banyak buli kau sampai lebam lebam tapi aku syg kau !
aku benci kau buli aku tapi sweet 
i love you sayangg .
can't wait to spend time with you again
birthday nanti kita holiday tau !
jaji ok sayang !
muahhhhhhx prince babyyy <3

03:21 Photobucket