<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, 3 June 2011Y
birthday girl !

13 june 2011 
it's coming & i'd count - ing every second 
can' wait but . . .
why i feel like i don't have the love one besides me ?
i feel lonely without my family 
they all go to sabah for holiday & me ?
sorang - sorang & just continue's my study - ing .
not fair by me but it's ok


this year i became a 9 teen girl
surposed to be lahh like 9 teen
-____-
even ramai cakap aku ta macam 9 teen 

this year i hope i can enjoy my birthday with the love one 
with my beloved friends 
& all i love

& for this year , princess nak macam macam boley ?
princess nak hadiah setiap sorang wajib satu .
( lebih lagi bagus )
hehe gurau ok , ta de pun it's ok


this year princess nak sangat celebrate birthday di
gentingg highlands
cameron highlands
tioman island

banyak tempat nak pergi , pening ta tau nak pergi mana .
ramai suggest pergi tioman sbb now musim surf - ing
ikan pun ada menari - nari dalam air biru tuh
kawan cakap = ="
tapi princess ta nak sbb takut nanti sunburn , seksa sangat wehh 
hitam lagi mmg ta lahh 
so better pergi genting higlands
fun tau tau tau 
kakak aku si mira cakap = ="

so decide mau pergi genting lahh 
boleh ta awak bawak saya pergi sana
saya nak main indoor & outdoor 
mengada kann ? tapi ada saya kesah semua tuh ?
birthday girl bia lahh = ="


ok ok ok , tuh baru tempat nak celeb
belum lagi senarai present yang saya nak 
haha banyak sangat nak tapi yang nih semua yang penting 
&
ter - sangat nak .


antara nyaa
1 ) blackberry , nak whole this phone is pink colour 
nak sebab nampak cute , ge - girl suka sayangg 
lagi pun handset ta de . dapat nih pun ok what = ="



2 ) perfume roxy gift set . sebab nyee ia ber - warna pink .
suka sangat bau dia sbb auntie pakai 
( penah curi pakai dia punya )
that's why i know that smell = ="



3 ) jam roxy . nak jam roxy sebab kalau minta baby G family dahh janji nk bagi
so rasa macam nak roxy , ramai sekarang pakai baby G so macam dahh yuck 
macam cetak rompak jea so nak this one , cute baby !
4 ) roxy handbeg . serious shit dahh lama simpan niat nak beli this one
but to expensive , sedih jea tengok perempuan lain pakai dulu dari aku !

5 ) bracelet roxy . dulu ada tapi bila dahh pakai then letak bersepah
terus rosak & caca merba , so nak yg nih = ="
& i wish i had this one from my bff !


6 ) polo kemeja . ta tau lahh why aku mula minat kumpul kemeja
maybe nira dahh matang , sudah besar anak mama = ="
ta dapat kemeja , long sleeve pun ok jugak 
i wish i had this from my love & i hope dia ade jugak sama design
couple shirt lahh makna nyee sayangg


7 ) jeans baru . sebab nyee seluar jean dahh koyak . 
kasar sangat jalan seret seluar kann 
tapi nak giordano punya sebab nyee buntut aku sesuai dgn jenama nih jea = ="


8 ) this shoes , homaigosh ! i'm speechless sebab nyee te - amat - minat
tengok , taip pun tergagap gagap kann 
i have this one but ta sama sangat 
& the most is this one PINK colour lahh babyy !


9 ) zara shoes . tahi betul bila jalan masuk zara te - nampak bende alah nih
so mmg ta tengok harga aa 
hampa kalau tengok sbb mahal & mesti ta jadi beli 
so hope i have this one 1 day !



10 ) i got happy family . that's all 
i want complete family
at least my mom can serve breakfast for me :(





iloveyou !

12:52 Photobucket