<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4803250094960050855\x26blogName\x3drara+blushing\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rarablushings.blogspot.com/\x26vt\x3d-7268909598316144269', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Thursday, 17 November 2011Y
awak !

awak 
start awak balik semalam

malam jea ta de sape nak teman saya makan 
kalau ada awak mesti kita dah makan kan ?

then dahh ta de motif saya tunggu awak balik kerja sebab awak dahh ta de kt sini 
dahh ta de orang amik saya tiap malam semata mata nak ajak teman makan
ta de orang bahan saya lagi
ta de orang bagi bahu untuk saya tidur lagi
ta de orang yang gosok kepala saya lagi
ta de orang bagi ketiak macam awak yang saya nak bau
ta de orang belek handphone saya lagi
ta de orang yang saya nak gigit lagi 
ta de orang pukul peha saya lagi
ta de orang kejut saya lagi
ta de orang yang suka geletek saya lagi
ta de orang suap kan saya makan lagi
KALAU ADA 
pun mesti ta macam awak layan saya 
even awak penat awak letih balik kerja
awak still layan kepala saya yang nak itu ini
orang lain
ta sama macam awak pun honeyy !

lepas ni siapa lagi nak dengar celoteh saya sebelum tidur ?
siapa nak buat semua tu ??

awak , saya tunggu awak bulan 12 ni ok ?
i do really miss you .
thanks be my side , my shoulder <3



02:07 Photobucket
me , him , overnight .

16 october 2011

serious saya ta nak pun tarikh ni !
sebab nyaa ..

our story starting with . . . 


pukul 3 lebih macam biasa cik nira baru bangun tidur .
lepas bangun memang ta de makna nyaa nak mandi , kan ~
so cik nira pun lepak hall tengok TV but yang pasti handphone di charge .


ta sampai 30 minit i've got message 
memula malas gila nak baca sebab ingat HOTLINK ke apa ke
rupa nyaa cik SMITH saya , i mean him <3

" kalau dahh bangun bagitau saya "

DAMN !


lupa nak report kt dia yang saya dahh bangun tidur .
& i see ada 4 missed call from HIM .

so nak di jadi kan cerita 
dia cakap pukul 5 or 6 nanti dia jemput sebab today dia balik kerja awal

kepala hotak aku tengah pikir ISTANA GARDEN
kikiki :D
tapi hujan punya pasal , ta de makna aa IG bagai kann ~

so around seven baru dia sampai sebab nyaa dia stuck jemm -_____-


so we're going to CS cause niat dia hati nyaa nak tengok movie tapi aku ta nak 
so dia kena aa layan kepala si nira ni kan , hee jahat nokk .

so we decide going eat but before makan dia cakap nak jemput boss dia sekali
OK LAHH ~

time makan memang aku jea aa kena bahan 
ta penah dengar ke ah seong ?
salah ke aku panggil kucing ah seong ?

grrrrr !
then aftaaa eat , boss dia pun balik 
& we're going to danga bay , like ussual .
but malam tu dia lain sangat 
buat lawak
layan aku macam esok nak mati 
but diam kan jea okei :)

so aftaa lepak danga we're going to seaside 
tempat memula kami ber - dating deting :D

tapi malam tu ramai gila yang mabuk kt situ , so bau kurang menyenang kan
dia ajak balik 
so merayap punya merayap 
ta sedar dahh nak pagi 
ok lahh time to go back 
BUT 
serious saya ta suka tarikh ni !

sebab nyaa dia kena balik KL .
thats why awak layan saya baik kan 
kua dengan saya sampai pagi

awak dah nak balik KL tinggal saya 

*****HUNN , i do really miss you 
thats only i can say :'(






01:51 Photobucket
Sunday, 13 November 2011Y
my shoulder

hai hai hai :)

ok ni lahh nak bercerita pasal cik nira yang gedik -_____-
semalam punya lah lapar tapi sangup ta makan sebab nya nak tunggu makan 
dengan dia 
tapi last last dapat tau dia terpaksa kuaa makan dengan boss dia .

sedih kan ?
bila sedih apa lagi , menangis aa .
tapi menangis - nangis pun still online ni 
so bila si nira dahh online memang dia ta sedar aa
siapa yang call OR message 


then lama punya lama check handphone 
ada 5 - 6 missed call & 2-3 message 
ohhh si dia rupa nyaa 
nak ajak makan ?

so nak di jadi kan cerita buat - buat aa merajuk ta nak kuaa
dahh kenyang aa ape lahh kan 
tapi sebab dia nak jugak kua makan dengan aku
dia cakap dia dahh sampai 
so dia dahh kt bawah tunggu aku .

damn -_____-

dalam perjalanan , we reach place to eat 
tapi dua dua ta tau mana mau makan .
baru lepas hujan pulak .
then last last pegi lah hutan bandar BUT sumpah penuh
ta cukup tempat duduk pun adoi 
so dia pun decide makan jea memana 
so kami pun makan area tistle hotel 
RESTORAN YASIN :D

makan pun ta lahh banyak mana sebab dua dua busy layan game dalam phone **


then after had our dinner , we go to DANGA BAY yaww .
ta lah excited sangat kan tapi sebab dengan dia 
kikikiki aa makan dia 
jalan jalan tengok orang cycling 
we're so happy
this our picture yang agak kurenggg **

ok that time dia marah sebab dia ta sempat nak senyum aku dahh snap :)


please jangan buat duck mouth , dia cakap -____-


nampak sangat muka dia yang penat layan kerenah aku :D


last but not least , suka baring atas bahu dia <3




so aftaaaa gedik snap snap pic , we're going home 
& ontheway tu boley pulak cik nira ni menangis 
ta tau lahh apa sebab 
penat dia pujuk tapi makin meraung 
hehe :D

so dalam drama air mata tu , tertibe .....



handphone bunyik
aku pun dengan menangis orang mati laki pun amik aa nak tengok siapa yang message
then 


malu sumpah malu !

rupa nyaaaaaaa
handphone dia yang bunyik 
dia pakai ringtone sama dengan aku
so macam mana nak cover malu 
aku pun cepat cepat tekap muka kt ketiak dia & nangis kekuat sambil gelak

ok done !
malu sebab lagu ni


tapi dia ta habis habis gelak bahan aku 
even aku nangis sebab malu -_____-

then last of this story time nak tengok dia balik , handphone aku jatuh 
and back cover pecah 
untung aaa kan :))

**hunn , thanks layan kerenah i tiap hari 
i know susah nak jaga i yang bit mengada ni
hehe sorry sayangg 

i'll miss you <3

02:00 Photobucket
something bout you tears & love .

hey peeps !
ok sumpah lama sangat lah ta mengeteh kat sini kan .
tu pun atas atas sebab PEMALAS & mostly , banyak kenangan yang 
aku sendiri malas nak bukak blog ni :'(


ok forget it :)


hari yang agak mendung ni , aku just nak share something about him tears & love .
kalau bercinta jea mesti ada si dia , kalau ada si dia mesti ada tangis ketawa
DAN itu lah cinta :)


01:28 Photobucket
Tuesday, 5 July 2011Y
saya mahu ke KOREA & bandung !

Photobucket


hopefully dapat lahh kann ? 
ta dapat mesti sedih :'(
KOREA kann ?
kikiki :D


orang yang saya tag :

15:43 Photobucket
something bout love :)

l o l o l o v e . 
it's called LOVE .
this LOVE hell yaa .
totally for him .
z a i r i e <3


the most importance person in my life .
you freakin damn cool in my life .
i can't imagine what about my life without you .

ok , i miss you buah hati !

you complete my whole life .
loveyouuuuu !

12:54 Photobucket
Tuesday, 28 June 2011Y
anniversary dengan tan sri wooo :))

aku & si dia yang hangat bercinta :))


hureyy ! tan sri saya dahh ada di JB .
tiap masa tengok jam bila dia nak sampai rumahh amik pegi jalan jalan .

then i've got call 
" bb , biy dahh kat bawah "
so hape lagi , touch up bagi molek :))

masuk kereta & decide where we are surposse to go .
so bila pikir punya pikir dia cakap dia lapar .
so AYAM PENYET time lahh kann nyee pun adoi :D
 on the way nak pergi banafe boley pulak kitorg wrong way .
nasib tan sri ta laju .
kalau ta memang ayam penyet ikut tiub ahh .
then bila dahh sampai jea ada lagi dugaan .
handfont dia jatuh entah kemana lahh
carik ta jumpa tp biar kann jea sbb jatuh dalam kereta jea pun adoi :))
pastuh carik port nk makan boley pulak penuh .
pehh kembang gila kut .
kesian tan sri kebulur .
lama punya lama tunggu last last ada jugak tempat nk duduk .

so order AYAM PNYET 2 & TEH O AIS LIMAU 2 .
masa tunggu makanan sampai 
MIRA & JEFFRY pun sampai .
borak borak sambil makan .
then lepas makan we all gerak ke 
DANGA BAY 
best moment lahh sebab dapat berkumpul dgn kakak semua .
yang paling best sebenar nyee TAKE PICTURE .
& yeahh memang semua pic aku nak ada .
ta habis habis nak bahan aku :((

lepas puas ber - tangkap - gambar 
we go to bazar karat .
ta rancang nak pergi pun tapi mulut aku nih gatal pelawa tan sri .
so dia pun on jea .
jalan jalan jea pun , ta beli apa apa .


time jalan jalan tertiba terpikir nak pi tengok midnight movie .
TRANSFORMERS babe !
memang kegemaran tan sri lahh .
ta tolak pun pelawaan aku .
so our ticket is 12 am .
memang ramai lahh kann .
but demi tan sri kesayangan ok layan kann lahh .


but !
kami tersilap masuk pawagam kut .
our sit is surpossed F17 & 18 
patut cari ta jumpa .
then datang lahh si pekerja nak check ticket .
homaigaddd .
tersilap masuk lahh .
patut 9 bukan 10 
so dengan selamba we changed .
ok malu -_________-"


layan punya layan cerita tuh , ok best lahh .
sedih kelakar semua ada .
tapi paling ta best is , sejuk nak mampus !
LUPA NAK BAWAK SWEATER !
dua dua gigil macam tengok wayang dalam ice box
-________-"
pastuh ada pulak suara sumbang 
" bb , biy lapar "
alaaa cian nyee iyeee lapar , hehe .
so bila dahh habes tgk movie we go to mamak !
sarapan time , yeah , to early lahh kann .
then bermula lahh adegan rebut ayam goreng .
HAHA tapi last last puan sri yg menang ok .
lapar sangat kut .


lepas makan kitorg port .
bila time untuk lepas kann dia balik 
mula lahh adegan air mata 
hmm bukan mengada tapi kesian dia drive sorang 
dengan mengatuk lagi penat lagi .
but nak ta nak kena jugak lepas kann dia balik .

****biy , bb minta maap sbb menangis depan biy .
bb ta nak biy kena apa apa .
biy penat drive dari KL to JB then dgn ta rest terus
keluar dengan baby sampai pagi .
tidur pun ta sampai berapa jam kann .
biy , thanks for making my day is fulled with our best moment .
even penat & banyak gila dugaan , bb tetap happy .
terharu sayangg :((
next time kita spend time togethr ok !
i love you & thanks be my side all time .
i do love you till end !
zairie baharudin !




19:02 Photobucket